Despre Noi

Societatea comerciala Agromec Stefanesti  de tip societate pe acțiuni sau mai simplu Agromec Stefanesti,  a pornit la drum in actuala organizare  in 1992, avand ca principal obiect de activitate reparatiile si furnizarea de piese de schimb si consumabile pentru echipamentele autohtone  aflate pe piata in acel moment.

        In urma cu 15 de ani, cu un numar redus de angajati, dar avand ca atuuri entuziasmul si deschiderea spre noi abordari, societatea noastra a incheat parteneriate de reprezentare cu producatorii de tractoare si masini agricole din Romania, comercializand cu succes echipamentele acestora. 

Marirea portofoliului actual de produse dar si avansul tehnologic luat de producatorii europeni de echipamente in domeniu, a favorizat la crearea unui nou departament format din oameni tineri cu idei noi si deschisi catre tot ce inseamna inovativ.

       Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a crescut simtitor cererea pentru masini si utilaje agricole de import, tocmai datorita performantelor tehnice net superioare celor autohtone, societatea noastra  aliniandu-se  si conformandu-se acestei tendinte, dezvoltand o relatie fructuasa cu dealeri si producatori externi de masini si utilaje agricole de marca.

                 In urma dezvoltarii acestor parteneriate, datorita unei conjuncturi devenite favorabile peste ani, Agromec Stefanesti este la aceasta ora importator de tractoare si combine marca Deutz Fahr, fiind si singurul service recunoscut din zona de Sud a Romaniei pentru motoarele Deutz Ag .

             

         Si pentru ca investitiile aduc performante, in ultimii ani  Agromec Stefanesti a dezvoltat un parc auto impresionant,avand in prezent 5 autoutilitare complet echipate pentru executarea serviciilor de mentenanta si service la sediul clientului in cel mai s
curt timp, 6 autoutili
tare pentru transportul masinilor

si echipamentelor la si de la sediul beneficiarului, 4 masini pentru dezvoltarea activitatilor de marketing si 1 autoturism de lux pentru transportul delegatilor.


Pentru  ca serviciile post vanzare raman activitatea de baza a societatii noastre, in 2010 si 2011 Agromec Stefanesti a modernizat centrul de distributie pentru piese de schimb si consumabile, implementand “sistemul informatizat de identificare si localizare a pieselor de schimb – Deutz Fahr”.

 Tot la capitolul modernizari includem si centrul de service si reparatii autorizat RAR adus la standarde europene, cat si constructia unui centru complet autonom de productie lame de deszapezire  omologate cat si alte confectii si adaptari metalice. 

La capitolul investitii numaram si inaltarea sediului social cu un etaj, amenajarea unei sali de conferinte, a unei sali de destindere si receptie.