Informatii despre livrare

Produsele achizitionate prin intermediul webshop-ului pot fi ridicate de la sediul nostru din Sos. Stefanesti, nr. 11, Stefanestii de Jos, Ilfov sau se pot livra prin curierat direct la dvs. Pentru produsele aflate pe stoc livrarea se face in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii iar pentru produsele care nu sunt pe stoc, timpul de livrare este variabil (intre 3 si 30zile).

Livrarea prin curierat se realizeaza cu Fan Courier iar taxele de transport se percep de catre curier, in functie de greutatea si volumul coletului, plata transportului fiind obligatia cumparatorului.


1.1. Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile comandate de Cumparator in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Data predării şi, respectiv, a recepţiei Bunurilor se consideră a fi data depunerii acestora de catre Vanzator la transportator.

1.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

1.3 Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, persoane fizice sau juridice.

1.4. Părţile se angajează să rezolve pe cale amiabilă orice probleme privitoare la starea Bunurilor și Serviciilor vândute de către Vânzător, la specificaţiile tehnice, la calitatea şi la viciile ascunse ale acestora.

1.5. Vânzătorul nu răspunde pentru întârzierea livrării unor bunuri dacă, la rândul său, nu le-a primit de la furnizorii săi la termenele convenite cu aceştia, in afară de cazul în care, din culpa Vânzătorului, aceste termene vor fi fost stipulate după scadenţele convenite cu Cumpărătorul.

1.6. Cumpărătorul este obligat de a verifica starea şi specificaţiile tehnice ale produselor de îndată după recepție. Cumpărătorul va trebui să notifice Vânzătorul cu privire la existenţa unor vicii aparente ori a unor diferenţe privitoare la specificaţiile tehnice faţă de cele comandate ori modificate în condiţiile prezentului Contract, precum și cu privire la orice altă problemă constatată referitor la Bunurile și Serviciile livrate in termen de cel mult 24 de ore de la momentul constatarii. În lipsa transmiterii unei notificări cu privire la eventuale vicii/diferențe în termenul indicat mai sus, se va considera că Cumpărătorul a primit un produs conform şi în bună stare, iar Vânzătorul şi-a executat obligaţia de predare. Orice reclamaţie ulterioară în ceea ce priveşte cantitatea şi/sau calitatea Bunurilor livrate nu se va lua în considerare de către Vanzator.

1.7.  Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc, acestea pot fi ridicate de la sediul Agromec Stefanesti de luni pana vineri intre orele 08.00 – 17.00 si sambata intre 08.00 – 12.00

1.8. In tara, livrarea se face de luni pana vineri prin curierat. Pentru produsele care sunt pe stoc, termenul de livrare este de 24 – 48 ore iar plata transportului este suportata de client direct la curierat.

1.9.Pentru produsele care nu sunt pe stoc, termenul de livrare poate varia de la 3 zile la maxim 30 zile.

1.10.Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti rambus/numerar.

1.11.Clientul / Cumpărătorul are la dispoziție următoarele modalități de plată:

  • prin ordin de plată – pe baza facturii emisă către CumpărătorÎn acest caz livrarea produselor se va face după confirmarea plății.
  • prin ramburs, la livrarea produselor.

1.12.Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

1.3. Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de câte ori efectuează o nouă comandă datele din Contul său şi de a accesa informaţiile şi documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.