Service

MAGAZIN PIESE DE SCHIMB SI CONSUMABILE

La sediul Agromec Stefanesti din comuna Stefanestii de Jos

       Agromec Stefanesti dispune de magazin pentru principalele piese de schimb uzabile, filtre, uleiuri, consumabile si anvelope pentru toata gama  de tractoare combine utilaje si masini agricole comercializata.

      

.

        Avand un centru de desfacere modern de 400 mp, dar mai important conexiuni cu cei mai importanti furnizori de piese de schimb originale si after market din Europa, putem deveni partenerul dumneavoastra de incredere in orice lucrare de mentenanta. 

.

 

CENTRU DE REPARATII MOBIL

Oriunde in tara, echipele noastre sunt pregatite sa intervina 

          Agromec Stefanesti are in folosinta 6 autoutilitare complet echipate ce asigura interventia rapida la sediul clientului pentru punere in functiune,  executarea lucrarilor de diagnosticare, service si  mentenanta. Orice alte interventii ce nu se pot realiza la sediul dumneavoastra vor fi realizate la sediul Agromec Stefanesti in unul din centrele noastre de reparatii.

Transportul se asigura contracost.  (in cazul in care clientul nu poseda  posibilitatea transportului )

.
 

.

.

.

.

2 CENTRE DE REPARATII

La sediul Agromec Stefanesti din comuna Stefanestii de Jos 

          Agromec Stefanesti are in dotare 2 centre de reparatii complet utilate,  pentru executarea tuturor lucrarilor de service, reparatii tip RK, si reconditionare  atat tractoarele din romanesti existente in piata, cat si pentru tractoarele de noua generatie,  din import. De asemenea tehnicienii nostrii pot asigura reparatia si reconditionarea tuturor utilajelor agricole, avand intotdeauna garantia lucrarii bine facute.

Nu sunt produse în această categorie.